Ulica Frane Cote 6, Knin, Hrvatska, E mail: info@agrotrade.hr

About us Di noi

INFO TEL: +385 (0)22 661-361

Home Artikli i proizvodi Poljocentar Grgić Vrtni centar Kontakt i Lokacija
Dobro došli na web stranice  tvrtke Agrotrade d.o.o -Poljocentri Grgić

Copyright © Agrotrade d.o.o. 2015. Sva prava pridržana.

AGROTRADE je privatna tvrtka osnovana 1988.godine kao mali obiteljski obrt, koji 1999.godine prerasta u AGROTRADE d.o.o. za poljoprivredu i trgovinu.

 

Sjedište tvrtke je u Kninu gdje se nalaze uredi uprave, komercijale i računovodstva.

 

Agrotrade d.o.o. je registrirana kao tvrtka za poljoprivredu i trgovinu, a njena je osnovna djelatnost prodaja i distribucija sjemena, sadnica, umjetnih gnjojiva, sredstava za zaštitu bilja, stočne hrane, poljoprivrednog alata, opreme za voćarstvo, vinogradarstvo i vinarstvo, opreme za stoćarstvo i ostalog repromaterijala za poljoprivredu.

 

Novost u prodajnom programu tvrtke Agrotrade d.o.o. je prodavaonica POLJOTEHNA čiji se asortiman sastoji od poljoprivredne mehanizacije (motorne pile, kose, mlinovi za kukuruz, motokultivatori, pumpe za navodnjavanje i prskanje, traktori i priključni strojevi, dijelovi i oprema te ostalog za uređenje vrta i okućnice), električnog, ručnog i građevinskog alata, vijčane robe i okova, bruseva i ostalog za profi i hoby meštre, te sve vrste bravarskog željeza, cijevi, profila, limova i popratnog programa.

 

Kupcima prodajemo kvalitetnu robu, uz to znamo Ijubazno i stručno savjetovati i nuditi popratne usluge. Naša suradnja sa dobavijačima temelji se na dobrim odnosima i međusobnom poštivanju.

 

Danas Agrotrade d.o.o. posjeduje dva izuzetno opremljena POLJOCENTRA, skladište od 2600 m2, od toga 400 m2 zatvorenog i 2200 m2 otvorenog ograđenog prostora. Raspolažemo kamionom s prikolicom nosivosti 25 tona i kombijima nosivosti 1.5 tona, radi brže i jeftinije nabave i dostave robe. Agrotrade d.o.o. danas zapošljava sedam djelatnika, a cjelokupno poslovanje provodi se uz primjenu suvremene tehničke i informatičke opreme.


Prednosti tvrtke Agrotrade d.o.o. na tržištu su:

 

- širok asortiman visoko kvalitetne robe na skladištu
- srdačno i stručno osoblje
- brza dostava robe
- razne mogućnosti zatvaranja potraživanja

- uredno financijsko poslovanje

O nama: